Doorstarten VAR: 

Doorstarten VAR: 

De VAR bestaat al wel en heeft het nodige gedaan maar heeft nieuwe inspiratie nodig, een nieuwe en lekkere flow! Ik ga met jullie kort werken aan de basis en via leuke en inspirerende werkvormen een uitdagende stip aan de horizon formuleren en concrete stappen daarnaar toe beschrijven zodat jullie met nieuwe elan vooruit kunnen!

In deze training gaat de VAR een volgende stap maken. In voorbereidende gesprekken maken we kort een analyse waar de VAR naar toe wil werken. Tijdens een trainingsdag of dagdeel maken het plan. Een enerverende training die zorgt voor een scherpe focus als VAR

Een vraag uit de VVAR praktijk op 10-02-2023.  De VVAR bestaat al enkele jaren, maar is nu op dit punt op zoek naar hoe we onze professionalisering verder oppakken. Een van onze vraagstukken is; hoe geven we advies aan het management / raad van bestuur?

Mijn antwoord:

Dank je wel voor je interesse. De vraag die jullie hebben is zeer herkenbaar. De route naar een advies is een belangrijk proces. Ik zou jullie praktisch kunnen helpen in dit proces door een training hiervoor af te stemmen met jullie. Ik heb vooraf wel wat informatie nodig over de routes die jullie al hebben bewandeld, en inzage in jullie beleidsplan, of plan van aanpak, visie, toekomstperspectieven. Dit kunnen we in een voorbereidend gesprek helder krijgen.
Ik kan mij voorstellen dat tijdens een trainingsdag de grote lijn van een adviesproces helder wordt voor jullie. Het waarom, het hoe en het wat van een adviesproces. Je samenwerkingspartners, inzetten van je netwerk, oplossingsrichtingen bepalen, etc etc.
Het wordt een leuke reis, mijn trainingen gaan altijd over het leren van  samen’ de koers’  bepalen (strategie) en de goede samenwerkingsafspraken naar een gewenst resultaat.

Contact

images (1)

%d bloggers liken dit: